Trots IJsselmonde , , hoofdbestuur@trotsnl.nl http://ijsselmonde.trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

Advertenties op uw kostenHet waterschap laat advertenties plaatsen waarin voor elke aan de verkiezingen deelnemende partij een stukje ruimte is gereserveerd.

Het waterschap betaalt de rekening. Dus u betaalt de rekening.

Deze week staat er een dubbele verkiezingspagina met daarin korte teksten van de deelnemende partijen in diverse huis-aan-huis kranten welke verschijnen in het gebied van het waterschap.

Op zaterdag 14 maart verschijnt in Algemeen Dagblad edities: Voorne-Putten, Hoeksche Waard en Dordrecht ook zo´n advertentie.

Hier stopt het waterschap niet met onnodig geld uitgeven aan advertenties, want er staan ook nog andere advertentie in kranten. Ook adverteert deze overbodige overheidsorganisatie op bushokjes, reclamezuilen langs de weg, op de radio enz. Met bekende mensen die het naar ons idee niet gratis zullen doen. Dit allemaal om u, met uw belastinggeld, naar de stembus te lokken om te gaan stemmen voor deze overbodige 4e bestuurslaag.

Of Trots op Nederland (TROTS) nu wel of geen stukje tekst voor de verkiezingsadvertentie had aangeleverd, het had voor de kosten helemaal niets uitgemaakt. Dus vandaar dat is besloten er maar een tekstje in te laten zetten.

Er staat geen foto van uw lijsttrekker bij. Uw lijsttrekker Marcel Vink zegt hierover: "Ik lijk nogal op mijn familieleden. De meesten die zo rond mijn leeftijd zijn hebben kinderen.
Ik ben al bedreigd door een groepje, naar ik denk, marokkanen. (Vanwege het kopje ´geen hoofddoekjes achter de balie´, zij hadden natuurlijk niet verder gelezen.) Mij persoonlijk raakt het niet. Ik wil niet aan (zelf)censuur gaan doen, want dan komt onze (meningsuitings)vrijheid in gevaar. Dit is voor mij een zeer belangrijk principe.
Maar ik wil niet dat mijn familieleden eventueel te maken krijgen met gevolgen van de keuze die ik heb gemaakt.
Om deze kan ik helaas niet herkenbaar in beeld.".